Articole 0
Selectează o Pagină

Despre Voica

Bine ați venit în grădina mea!

 Eu sunt Voica, iar irișii sunt florile sufletului meu!

Locuiesc în comuna Dochia, din județul Neamț, și sunt medic de familie aici de peste 30 de ani. Pasiunea pentru aceste minunate flori a început cu mult timp în urmă…

Am descoperit pe rând varietățile de iriși – galbeni, mov, roz, bicolori, cu liniuțe, cu picățele, și m-am îndrăgostit iremediabil de ei. Am colecționat unul câte unul rizomii, i-am plantat, am avut grijă de fiecare, iar grădina s-a dezvoltat de la an la an, mai parfumată și mai înfloritoare.

 

Dintre cele peste 200 de tipuri de iriși de care mă bucur astăzi, majoritatea sunt ”Iris barbata” (iris bărbos) de talie înaltă, dar și cățiva intermediari si mici. Culorile și modelele sunt diverse, iar miresmele încântătoare. 

Nu sunt producător, ci doar colecționez irișii preferați, îi cresc și îi îngrijesc cu drag, iar surplusul de rizomii îl pun la dispoziția dumneavoastră. Din acest motiv, selecția este subiectivă, iar numărul lor limitat. Însă am certitudinea că veți găsi măcar un iris de care să vă îndrăgostiți și pe care să-l luați acasă!


Poftiți în grădinuța cu iriși!


Plimbați-vă, relaxați-vă, contemplați și alegeți irisul sufletului dumneavoastră!